Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα Αγωγής Υγείας – Πρώτων Βοηθειών στα Βάγια

 Ολοκληρώθηκαν σήμερα στα Βάγια τα μαθήματα Αγωγής Υγείας – Πρώτων Βοηθειών του προγράμματος ¨Δια Βίου Μάθηση¨ διάρκειας 25 ωρών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαγίων΄΄Μήτρος Μπινιάρης΄΄ σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων υλοποίησαν το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας ¨ Διά Βίου Μάθηση¨ το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ευχαριστούμε την εκπαιδεύτρια μας  Θεανώ  Στρατή  για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που μας μετέδωσε στο διάστημα αυτό στα θέματα υγείας.

Στην Θεανώ προσφέρθηκε  ως αναμνηστικό το βιβλίο του Γιώργου Αντωνίου ΄΄ ΒΑΓΙΑ – ΚΑΣΝΕΣΙ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ΄΄ με τις υπογραφές των εκπαιδευομένων.  

Επίσης να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση του σεμιναρίου, από την πλευρά του Δήμου Θηβαίων την Γιώτα Μπαρώνη και την Σωτηρία Δούνη, την Διευθύντρια του ΔΟΘ Σέρκα Μουλκιαρώτη και την Αναστασία Τσέλλου για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Ανανεώνουμε  το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο με το νέο κύκλο μαθημάτων με θέμα: ΄΄Εθελοντικές Δράσεις στην Τοπική Κοινωνία΄΄.

Καλό καλοκαίρι!!Πολιτιστικός Σύλλογος Δράσης και Εθελοντισμού Βαγίων “Μήτρος Μπινιάρης”

Σχετικά